25.04.2024
Новини

Търсим дизайнери, автори и преводачи

Приятели, ние от Чист въздух имаме нужда от вашата подкрепа и съдействие. Щом сте тук, значи знаете с какво сме се захванали и за да успеем ни трябват доброволци, които са готови да отделят от личното си време за тази кауза, която смятаме, че си заслужава. За да стигат нашите новини и послания до вас и за да ви ги представяме по по-интересен и разбираем начин имаме нужда от:

– преводачи, които да подпомагат с преводи на чуждестранни статии, просто защото повече от докладите, които намираме са на чужд език;
– от хора, които да съдействат с писането на статии за сайта ни;
– дизайнери, които да представят вече намерената информация по интересен и информативен начин чрез инфографики или картинки.

Няма значение дали сте студенти или професионалисти, важното за нас е да виждате смисъл в това, което правите и да правим така нещата, че посланията ни да стигнат до много хора. Ако имате желание да се включите, моля пишете ни на [email protected] или във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/chistvazduh/

Христо Илиев

Завършил Европеистика в СУ и Териториално развитие в Мадрид. Съосновател на Спаси София през 2015г. и отговарящ за инициативите за по-чист въздух в София, част от които е и делото заведено през май 2017г. срещу Столичната община в партньорство с Асоциация Диабет тип II, За земята и Център за независим живот.